Een app als anticonceptie, het kan met de Natural Cycles app

Dat de pil, het spiraaltje en alle andere anticonceptie niet goed voor je zijn, is inmiddels wel bekend. Maar wat moet je anders, als je absoluut niet zwanger wil worden? There’s an app for that! Natural Cycles, een app met bijbehorende thermometer, vertelt je wanneer je beter geen seks kunt hebben. 

Ongeveer een half miljoen vrouwen zijn al overstag en gebruiken de app Natural Cycles als alternatief voor de pil. De app vertelt je wanneer je zwanger kunt worden en dus wanneer het verstandig is om niet met vriendlief het bed (de bank, het toilet, wat jij wil!) te delen. Hiervoor moet je wel iedere ochtend je lichaamstemperatuur opmeten. Aan de hand van je lichaamstemperatuur weet je namelijk wanneer je extra vruchtbaar bent. Niet alleen handig als je dus absoluut niet zwanger wil worden, maar ook extreem handig als je staat te springen om moeder te worden.

Een app voor je eiersprong: Natural Cycles

De app Natural Cycles vertelt je hoe je cyclus in elkaar steekt. Ook meldt de app je wanneer je jouw eisprong hebt. Kortom al die rotzooi die je normaal iedere dag slikte, kun je nu skippen.

Net zoals de pil, betaal je ook voor de app. Een jaarabonnement (inclusief thermometer) kost €79,99 en een maandabonnement kost ongeveer €9,99.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017