Apple lanceert: Apple Watch Series 3 waarmee je kunt bellen

Het Apple-event in het nieuwe Steve Jobs theater is druk bezig. Zo lanceerde Apple net zijn nieuwe Apple Watch Series 3 waarmee je nu ook eindelijk kunt bellen. Een nadeel: deze feature zal niet beschikbaar zijn in Nederland. Meh! Maar wat is er nog meer nieuw?

De Apple Watch Serie 3 is 70% sneller en je kunt er maar liefst 4 miljoen liedjes mee afspelen als je gebruik maakt van de Apple Music app. Het horloge blijft er ondanks dat er een snellere dual-core S3-processor met ingebouwde GPS in zit, nog net zo plat als zijn voorganger.

Waterproof Apple Watch Series 3

De hartslagmeter heeft ook een boost gekregen en zal je hartslag nu nog beter in de gaten houden en je hiervan op de hoogte houden. Zit je gewoon op de bank en schiet je hartslag opeens naar 110 dan registreert Apple dit en geeft je een seintje. Verder is de Apple Watch wederom waterdicht tot 50 meter zodat je er prima je wekelijkse baantjes mee kunt trekken.

Wanneer de go go gadget coole Apple Watch Series 3 met de bel feature naar Nederland komt, is nog niet bekend. Fingers crossed dat dit ergens begin 2018 is!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything