Je kunt nu het regenboog Apple Watch Pride bandje kopen

Vorig jaar kregen alleen medewerkers van Apple een regenboog Apple Watch-bandje om de Pride te vieren. Dit jaar kun je er eentje kopen en gaat de opbrengst naar het goede doel. Hebben!

Sinds deze maand kun je een regenboog geweven nylon Apple Watch bandje scoren bij de Apple Store. Het bandje is speciaal gemaakt voor de Pride. Een deel van de opbrengst zal daarom worden gedoneerd aan verschillende LGBTQ-organisaties. Hoeveel dat precies is, is niet bekend. Maar dat soort percentages maakt Apple nooit bekend.

Apple Watch Pride bandje

Het Apple Watch bandje is te koop voor 59 euro in de Apple Store, in de formaten 38 en 42 millimeter.

Pride Apple Watch

Deze standaard voor je iPhone wil je vast ook hebben! >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017