Beleggen met je wisselgeld doe je met de Peaks app

Zou jij het wel interessant vinden om je geld in duurzame indexfondsen te beleggen? Maar snap je eigenlijk vrij weinig hiervan? Dan moet je de app Peaks downloaden. Hiermee wordt beleggen een stuk makkelijker.

De app Peaks maakt het mogelijk om met je wisselgeld te beleggen. Dit houdt in dat als je iets koopt, het bedrag wordt afgerond naar boven zodat jij met dit wisselgeld ervoor kan zorgen dat je straks een mooi bedrag bij elkaar krijgt.

Stel je haalt een kop koffie bij de Starbucks van €2,75, dan wordt het bedrag afgerond naar €3,-. Dit wisselgeld wordt op je Peaks-account gestort en belegd in duurzame indexfondsen. Dan is het alleen maar een kwestie van tijd dat het bedrag wordt verdubbeld! 🙂

Easy does it met Peaks

Met de Peaks app zie je op elk moment hoe het ervoor staat met uw beleggingen. Ook kun je meer geld inleggen of direct opnemen. Je kan al gaan beleggen met één euro. Peaks is hartstikke makkelijk te begrijpen. Je aanmelden gaat aan de hand van een duidelijk chat-beeldscherm waardoor je alle informatie krijgt over belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld je Privacy. Alles in de app is daarnaast super mooi en simpel vormgegeven dat zelfs een leek alles begrijpt. Je kunt in de app kiezen uit verschillende portfolio’s waarin je wil beleggen: mild, pittig, scherp en heet. Ik zelf heb 10 euro ingelegd en beleg in een pittig portfolio. Op dit moment heb ik 0,3 cent winst gemaakt. Maar omdat ik een pittig portfolio heb gekozen, duurt het langer voordat je ‘grotere’ resultaten ziet. Maar laten we eerlijk zijn het is niet zo dat deze 10 euro in een week veranderd in een duizendje. Was het maar zo’n feest ;-). Maar mocht ik over een halfjaar er 3 euro bij kunnen rekenen, ben ik al een gelukkig mensch.

Probeer het vooral eens uit. Je download de app voor iOS & voor Android gratis.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything