Op je binge-watch-lijst: de serie Younger met Hilary Duff

Vanaf vandaag serveer ik iedere week mijn favoriete series, films en documentaires. Allemaal pareltjes om toe te voegen op je binge-watch-lijst. En misschien soms eentje die je met man en macht moet vermijden!

Kun jij de scenes van Sex and the City dromen? En baal je dat je alles al duizend keer hebt gezien? Heb ik even goed nieuws voor je, want de makers van SATC hebben een nieuwe serie gemaakt: Younger. Een verfrissende, luchtige, heerlijke feel good serie. Eentje die wat mij betreft wel op je binge-watch-lijst mag.

Younger

De serie gaat over Liza (Sutton Foster), een gescheiden moeder die haar leven weer op orde probeert te krijgen. Ze gaat op zoek naar een baan, maar merkt dat niemand in de uitgeverswereld nog op een vrouw van 40 zit te wachten. Wanneer een jongen – hottie Josh (Nico Tortorella) – haar in de kroeg 26 schat, besluit ze – met hulp van Maggie (Debi Mazar) – zichzelf een flinke make-over te geven en door het leven te gaan als twintiger. Als ze eenmaal een job scoort, wordt ze bevriend met de twintiger Kelsey (Hilary Duff).

Tip van mij: dit is wel echt een serie om te kijken en je verstand op nul te zetten. Én absoluut niet een om met je vriend te kijken!

Deze serie op Netflix móet je trouwens ook zien >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017