De Black Mirror Dating Coach bestaat echt

Black Mirror gezien? Dan heb je vast de aflevering met de ‘dating coach’ gezien, waarbij een device je vertelt hoe lang jij en je potentiële match daadwerkelijk een match zijn. Dit allemaal om de ware te vinden. Dit device is er nu in app vorm en dat moet je zeker even checken!

Mocht je de aflevering  Black Mirror: ‘Hang the DJ’ nog niet gezien hebben? Hier een snelle recap. In de aflevering leren Frank en Amy elkaar kennen via een datingprogramma dat een vervaldatum instelt voor alle relaties. Met als uiteindelijke goal: de ware te vinden. Het klikt gelijk tussen de twee, maar volgens het datingprogramma zijn ze niet de ware voor elkaar – wat betekent dat ze na 12 uur weer afscheid van elkaar moeten nemen…

Dit device is speciaal voor Valentijnsdag nagemaakt alleen in website-vorm. Je kunt op de website aangeven met wie jij wilt gematcht worden en kijken hoelang jullie relatie duurt.

Black Mirror Dating Coach

Hoe het precies werkt? Ga naar coach.dating. Wanneer je op de website bent, zie je een rond scherm waar je verwelkomd wordt. Vervolgens klik je op het scherm, waarna je een herinnering krijgt dat je het systeem voor de volle 100% moet vertrouwen. Daarna tik je op het pijltje en krijg je een unieke link die je moet delen met je partner.

Wanneer je partner de link opent, hebben jullie vijf seconden om te bedenken of jullie de vervaldatum willen zien. Gaan jullie beide kijken, gaat maar één van de twee kijken óf kijken jullie beide niet? Dat is helemaal aan jullie. Op basis van de keuzes die jullie maken krijgen jullie de vervaldatum van jullie relatie te zien.Black Mirror

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything