Lanceert Apple dit jaar een bronzen iPhone 8?

De geruchtenmolen over de iPhone 8 draait op volle toeren. Want.. lanceert Apple dit jaar eindelijk de iPhone 8 of komt er een S-variant op de iPhone 7. En… komt er een nieuw kleurtje bij? Naast zwart, zilver en goud. Komt de iPhone straks ook in brons?

KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo, die het meestal bij het juiste eind heeft met zijn voorspelling, zegt dat Apple zijn nieuwe vlaggenschip, de iPhone 8, in september in drie kleuren showt. Ook zullen er dan twee goedkopere versies worden gelanceerd: de iPhone 7S en iPhone 7S Plus. Dat betekent dat er 3 nieuwe iPhones komen. Waarvan ik natuurlijk het liefste de iPhone 8 wil, want die kan volgens de geruchten net wat meer. Lees het hier. 

Geen goud wel brons?

Op het internet zijn verder verschillende foto’s gespot waarbij de gouden iPhone ontbreekt en is vervangen door een bronzen variant – zie hieronder op de foto. Het zou dus zomaar kunnen dat Apple de gouden iPhone dit jaar skipt. Al zou het voor mij natuurlijk veel logischer zijn als ze een rosé gouden iPhone aan hun lijn toevoegen. Of een blauwe, zoals de Honor 8. Al ben ik helemaal verliefd op mijn rode RED Product-versie.

bronzen iPhone

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything