Je kunt straks meerdere foto’s in een carrousel plaatsen op Instagram

Instagram test een functie waarbij gebruikers meerdere foto’s in één post kunnen plaatsen, een beetje zoals een carrousel. 

Droid Life ontdekte de feature in de bètaversie van Instagram voor Android. Met de nieuwe feature kan je tot wel tien foto’s of video’s selecteren en fan een filter voorzien, daarna kun je ze met een druk op de knop publiceren. De tien foto’s worden dan als een carrousel geplaatst, net zoals adverteerders al een tijdje kunnen.

carrousel Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

MEERDERE FOTO’S IN ÉÉN CARROUSEL, AFZONDERLIJK LIKEN

Gebruikers kunnen foto’s en video’s in de carrousel individueel liken. Het is nog onduidelijk wanneer de functie voor alle gebruikers van de app wordt toegevoegd. Er schijnt al een tijdje vraag te zijn naar deze feature. Ook willen gebruikers dat Instagram de feature ‘regram’ verwerkt en het inplannen van foto’s. Laten we hopen dat Instagram in de toekomst vaker naar vragen van gebruikers luistert en dat we binnenkort eindelijk foto’s kunnen inplannen!

De laatste feature die Instagram heeft toegevoegd aan de app is: Instagram livestream!

Foto credits: Nina Verberne

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017