Voor alle luie kattenliefhebbers: het catolet

Heb jij een kat? Maar vind je het afschuwelijk om de kattenbak schoon te maken? Dan moet je het Catolet hebben. Dit is een kattentoilet dat zichzelf schoonmaakt!

Het Catolet zit aangesloten op je afvoer en is voorzien van een automatisch spoelsysteem. Je kunt het dus zien als een normaal toilet alleen dan nu voor je trouwe viervoeter. Heeft je kat zijn of haar behoefte gedaan? Dan kun jij met de bijbehorende app ervoor zorgen dat de kattenbak wordt doorgespoeld.

Hoe moet je dit nou precies voor je zien? Het Catolet is een bak met een soort van lopende band. Als de kat heeft gepoept of -plast kun je de band laten doorlopen zodat er een schone laag tevoorschijn komt en de uitwerpselen worden gedeponeerd in de afvoer.

CatoletCatolet het kattentoilet

Voor je kat is het wel even wennen zo’n nieuw kattentoilet. Zeker als je kat helemaal gewend is aan kattenbakkorrels. Je gaat bij aanschaf van het Catolet dus wel allereerst een nieuw traject met je huiskamer tijger in.

Goedkoop is het toilet trouwens ook niet, maar op den duur zal het je een hoop geschep  en korrels schelen! Voor 145 euro bestel je ‘m nu op Kickstarter.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything