Flappy Bird move over, Chicken Scream is de nieuwe hype die je wil spelen

Flappy Bird kent je vast wel. Het frustrerende maar o zo verslavende spelletje waarbij je een vogeltje door buizen heen moest laten vliegen. Dit allemaal door te tappen op je beeldscherm. Zo’n spelletje waar ik gigantisch slecht in ben – geef mij maar de ‘denk’-spelletjes. Flappy Bird krijgt concurrentie want met Chicken Scream moet je een kippetje al pratend en schreeuwend laten bewegen.

Door ‘gewoon’ te praten of geluiden te maken gaat je kippetje lopen. Door harder geluid te maken, bijvoorbeeld door te schreeuwen, springt het kippetje. En dat klinkt makkelijker dan dat het is. Hieronder test ik het alvast voor EditieNL uit.

Chicken Scream: niet tappen maar schreeuwen!

Een groot nadeel aan de app, hij zit bommetje vol advertenties. Voordeel hiervan is dat de app wel volledig gratis is, maar om ff lekker door te spelen, leg ik persoonlijk liever 99 eurocent neer.

Prijs: gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017