Nina test: De Skullcandy Crusher headphones heeft een bass die je kunt voelen

Vind jij ook dat de bass bij het luisteren van muziek via een headphones vaak ontbreekt? Dan moet je de Crusher van Skullcandy sowieso een keer proberen. De bass van deze headphones voel je echt!

De headphones is over-ear en zit daardoor extra lekker – zeker als je oorbellen draagt. De Crusher is cancelt het omgevingsgeluid niet, maar dempt het zeker wel. Daarnaast is de headphones draadloos dus ben je extra vrij om je te bewegen. Je krijgt er trouwens wel een kabeltje bij voor als-ie leeg is of als je in het vliegtuig zit.

Crusher headphones

Maar… dit is eigenlijk helemaal niet zo interessant. Dit is niet wat de Crusher uniek maakt. Wat dat wel is, is de bass! Op de linker oorschelp zit namelijk een schuifknopje waarmee je de intensiviteit van de bass kunt bepalen. Hoe ’t precies werkt? In de headphones zitten twee drivers. Eentje zorgt voor het geluid, de andere zorgt voor de druk van de bas waardoor je elke beat nu ook écht voelt.

Een beetje gek en soms iets té

Het voelt wel gek om je headphones te voelen trillen bij elke beat. Ergens voelt het alsof ik mijn muziek te hard heb aanstaan. Maar door de schuifknop kun je zelf de beat aanpassen. Als je ff lekker wilt losgaan op een nummertje schuif je ‘m helemaal open. Wil je gewoon, iets rustiger, muziek luisteren schuif je ‘m weer omlaag. Easy does it!  

Hier ga blij van worden: 40h(!) batterij

Er zit een flinke accu in de headphones want je kunt ‘m tot wel 40h gebruiken. Dat is extra fijn want als je een lange reis voor de boeg hebt, kun je de hele vlucht (heen én terug) luisteren naar je favoriete liedjes. Je kunt verder telefoontjes beantwoorden door de knopjes die op de headphones zitten en ook muziek harder en zachter zetten.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything