Dating-app Miss Travel stuurt je op blind-vakantie-date

Blind daten kan soms nogal overweldigend zijn. Daarom doet dating-app Miss Travel er graag een schepje bovenop. De app stuurt je namelijk direct op vakantie met je blind date! Ja, echt!

Swipen is verleden tijd. Met de app Miss Travel is het de bedoeling dat je een tripje organiseert. Dit geplande tripje plaats je in de app en hierop kunnen potentiële lovers reageren. Hoe ’t werkt? Allereerst registreer jij jezelf. Vervolgens kun je drie tripjes aanmaken: Travel With Me (je spreekt ergens af met een andere gebruiker en gaat dan samen reizen), Come To Me (een andere gebruiker komt jou opzoeken in je woonplaats) of Show Me Your Town (jij gaat een andere gebruiker opzoeken in zijn woonplaats).

Je blind date betaalt je reisje met Miss Travel

Geen geld? Pas de problème. Je kunt in de app namelijk aangeven of je de kosten wilt delen of dat de ander je reis betaald. Beetje gek? Valt wel mee als je bedenkt wie de bedenkers zijn van de app. Namelijk Seeking Arrangement: een website die vrouwen matcht met sugar daddies.

De app is voor vrouwen gratis, mannen daarentegen moeten ongeveer 40 euro per maand betalen om gebruik van de app te maken. Profielen worden geverifieerd zodat je zeker weten dat de bedoel te vertrouwen is. Kom je een profiel tegen waarbij dat niet het geval is, dan kun je deze het beste skippen.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything