Geef jezelf een blowdry in de Dyson beauty-shop in Hudson Bay

Iets wat in Nederland nog niet zo vanzelfsprekend is, zijn de zogenaamde blow dry bars. Een bar waar je ff naar binnenloopt om je haren te föhnen voordat je een belangrijke afspraak, date of feestje hebt. Zodat je haren direct super mooi zitten. Net geopend warenhuis Hudson Bay heeft zo’n speciale blow dry bar. Een plek waar je jouw haren kunt föhnen in model met de spectaculaire Dyson haardrogers.

En trust me, ik heb deze haardroger nu al een jaar lang in bezit en mijn haren zijn nog nooit zo snel droog geweest en zitten super goed in model. Kleine kanttekening: als ik mijn haren föhn. Ik ben namelijk lichtelijk lui aangelegd en ik vind het ook prima om mijn haren te laten opdrogen…

Probeer de Dyson haardroger zelf

Bij de Dyson beauty shop-in-shop in Hudson Bay in Amsterdam kun je vanaf vandaag terecht voor vrijblijvend product- en haaradvies, stylingtips. En natuurlijk een blow-dry session met de innovatieve Dyson Supersonic-haardroger. Dat wil je, al is het alleen al eventjes om te proberen hoe supersonic nou echt die Dyson is. Want ik kan het je allemaal haarfijn vertellen, maar het is veel fijner om het te ervaren!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything