Boekenwurmen opgelet je kunt nu een e-book abonnement afsluiten: Kobo Plus

Ben jij net zo verslaafd aan je e-reader als ik? Dan heb ik goed nieuws voor iedereen met een Kobo e-reader. Kobo heeft de handen ineen geslagen met Bol.com en sinds een tijdje is het mogelijk om een e-book-abonnement: Kobo Plus af te sluiten. Super fijn voor alle boekenwurmen!

Dat houdt dus in dat als je – net als ik – iedere week wel een paar boeken verslind, je nu een stuk goedkoper uit bent. Het komt er nu op neer dat je altijd een bibliotheek, nou ja de boekenwinkel van Bol.com in je handtas hebt. Voor maar 8,99 euro per maand heb je al een abonnement en kun je onbeperkt e-books lezen. Ook als je geen e-reader hebt van Kobo kan je gebruik maken van het abonnement. Je moet dan de Kobo x Bol.com app downloaden. Je kunt dan boeken lezen op je tablet, smartphone of computer. Maar laten we eerlijk zijn, een e-reader leest natuurlijk wel het fijnste.

KOBO PLUS E-BOOK ABONNEMENT

Eigenlijk is het een soort van Spotify of Netflix. Je krijgt alleen in dit geval toegang tot ongeveer 40.000 boeken binnen de abonnementsdienst. Waarvan er 16.000 Nederlandstalig zijn. Het plan is om de hoeveelheid e-books binnen Kobo Plus dit jaar nog te verdubbelen. Ik weet in ieder geval hoe ik de komende periode mijn treinreizen naar Hilversum ga doorbrengen. Iemand nog een goed suggestie voor ’n boek? Let me know!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything