Het Deense merk Skagen lanceert de Falster Smartwatch

Het Deense lifestyle merk Skagen begint het jaar 2018 goed. Nadat ze vorig jaar prachtige Hybride horloges introduceerde, is het nu tijd voor een échte smartwatch: de Skagen Falster Smartwatch. Eentje met touchscreen waarop je direct al je gegevens kunt zien.

Het slimme horloge komt in vier verschillende kleuren (zwart, roségoud, zilver en goud) met bijpassende mesh bandjes. Allemaal roestvrijstaal. Het klokje zelf kun je ook aanpassen met verschillende watchfaces.

Mis nooit meer iets met de Falster Smartwatch

De Falster Smartwatch doet wat je van een smartwatch mag verwachten. Hij telt je stappen en geeft je notificaties van inkomende gesprekken en berichtjes. Daarnaast kun je er je muziek mee bedienen en vertelt-ie je de weg. Kortom: met de Falster watch mis je nooit meer iets belangrijks.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017