Five Friday Faves

Yes, het einde van de week is aangebroken! Iedere vrijdag deel ik mijn Five Friday Faves met jullie. Dat kan van alles zijn, zolang ik (en jij waarschijnlijk ook) er blij van gaat worden. Zodat je het weekend met een lach op je gezicht in gaat. Double Yay!

Oneill Sup Yoga

  1. Op je bucketlist: Sup Yoga

Vorige week voor het eerst gedaan tijdens een event van O’neill. Sindsdien kan ik niet wachten om weer op een sup-bord te klimmen en mezelf in allerlei ingewikkelde posities te wringen. Nu komt het misschien ook door de fantastische locatie waar we ons bevonden tijdens de sup yoga clinic, maar nog steeds een aanrader voor iedereen die wel van een challenge houdt.

Sublime Comporta2. Waan je in luxe in het Sublime Comporta hotel

Voor Your Ambassadrice ging ik afgelopen week naar Alentejo in Portugal. Hier sliepen we in 3 fantastische hotels. Mijn favoriet was de laatste: Sublime Comporta. Een hotel waar je een huisje inclusief zwembad huurt en voorzien bent van alle vormen van luxe. Bovendien is de kans groot dat je dineert naast Hollywood-sterren. Zo zaten Michael Fassbender en zijn kersverse vrouw Alicia Vikander gewoon naast mij te eten.

Samsoe Samsoe panter3. Kittige schoentjes van Samsoe & Samsoe

Al een paar maanden aas ik op de panterprint schoenen van Samsoe & Samsoe maar omdat ik de afgelopen twee maanden het even rustig aan heb gedaan met (werk) klussen, mag ik mezelf er nog niet op trakteren. Binnenkort is het zover..

HP Envy4.  Herinneringen printen met HP Envy printer

Ik had nooit een printer. Mijn huis is daarvoor echt te klein. Als ik iets moest printen dan deed ik dit meestal op werk. Van HP ontving ik de Envy-printer tijdens een eventje en misschien had je het al gespot op Instagram, hiermee kun je dus ook super makkelijk je foto’s printen. Iets waar ik echt onwijs gelukkig van kan worden. Hierboven twee van mijn favoriete momenten van afgelopen jaar.

5. Lange stops in Amsterdam

Je denkt misschien huh! Maar ik heb twee hele lieve vriendinnetjes in Shanghai wonen en die hebben onlangs Oman onveilig gemaakt. Vanuit Shanghai vlogen ze via Amsterdam terug en gelukkig voor mij (en al onze andere vrienden) hadden ze een lange stop in Amsterdam.  Zo konden we nog even gezellig een hapje en drankje doen voordat ze weer naar de andere kant van de wereld vertrokken!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything