Five Friday Faves: #schoonisvaniedereen

Yes, het einde van de week is aangebroken! Iedere vrijdag deel ik mijn Five Friday Faves met jullie, althans dat ga ik proberen ;-). Dat kan van alles zijn, zolang ik (en jij waarschijnlijk ook) er blij van gaat worden. Zodat je het weekend met een lach op je gezicht in gaat. Double Yay!

1. #Schoonisvaniedereen

Het is koningsdag vandaag en dus vieren we de verjaardag van de Koning. Hartstikke leuk allemaal, alleen wie ruimt er morgen op? Daarom worden er vandaag in Breda, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht T-shirt uitgedeeld met lekker to the point quotes die deze boodschap lekker laden. Ga jij er eentje scoren? Ik heb de mijne al. Vergeet niet een foto op social te plaatsen met de bijbehorende hashtag #schoonisvaniedereen.

#schoonisvaniedereen

2. Rimowa koffer

Iets boven mijn budget maar wel nog steeds op mijn wishlist. Een Rimowa trolley en dan het liefst het exemplaar met e-ink scherm en trace feature. Zodat je overal precies kunt zien waar je koffer zich bevindt. Hoe handig is dat?

3. Dylan Lex ketting

Maakt niet uit welke ketting. Ik wil alles van Dylan Lex, maar vooral ook haar mix and match skills. Dylan Lex weet namelijk als geen ander kettingen met elkaar te mixen zodat het een groot exemplaar wordt. Niet alleen ik ben fan, ook Queen B heeft geregeld een heuse Dylan Lex op haar nek. Geloof je mij niet? Check dan de videoclip Formation. Alleen voor deze kettingen moet ik dus ook nog even doorsparen…

Ook hebben? Je scoort de kettingen hier >

4. White Mamba van Two Chefs Brewing

Het ziet er naar uit dat het volgende week weer mooi weer wordt. Dat betekent dat er weer gechillt mag worden in het park of op het terras. En dat doe ik het liefste met een White Mamba van Two Chefs Brewing in mijn hand. Een fris lekker wit biertje. Dus je weet wat je straks te doen staat als je op het terras ’n biertje wil bestellen. Juistem! Scoor eentje van Two Chefs!

5.  Quote van Sukha

Onze generatie is eigenlijk altijd druk, druk, druk. Zo druk dat we amper stil staan bij alle dingen die soepel verlopen en waar we best wel trots op mogen zijn. Zonde eigenlijk, want dat soort momenten moeten gevierd worden. Deze quote is er dan ook zeker eentje die wat mij betreft op een tegeltje mag! Dus haal die slingers maar alvast uit de kast, scoor ’n fles champagne en vier iets!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything