Five Friday Faves

Yes, het einde van de week is aangebroken! Iedere vrijdag deel ik mijn Five Friday Faves met jullie, althans dat ga ik proberen ;-). Dat kan van alles zijn, zolang ik (en jij waarschijnlijk ook) er blij van gaat worden. Zodat je het weekend met een lach op je gezicht in gaat. Double Yay!

rode iPhone

Rode iPhone

In April kleurt alles rood bij Apple, dat is de maand die in het teken staat van RED: het gelijknamige wereldfonds voor de bestrijding van HIV en AIDS. Vorig jaar stak Apple hun iPhone 7 en iPhone 7 Plus in een rood jasje gestoken. Ook dit jaar kleurt de iPhone 8 en 8 Plus rood. Love it!  Extra goed nieuws; vorig jaar was de voorkant van de rode iPhone nog wit, dit jaar heeft Apple ‘m volledig rood gemaakt. Double love!

Lebon tandpasta

Lebon tandpasta

Voor YourAmbassadrice mag ik af en toe hele leuke dingen doen, zo mocht ik vorige week naar het FaceForward event waarbij 3 beautymerken alles over zichzelf vertelde. Hier maakte ik kennis met Lebon tandpasta. Een volledig natuurlijk tandpasta merk zonder  slechte synthetische ingrediënten met een tropische twist. De Lebon tandpasta lijn bevat gecertificeerde Aloë Vera en groene thee om op een natuurlijke wijze je tandvlees te beschermen en tandbederf tegen te gaan.

De brains achter het tandpasta merk vonden het namelijk saai om iedere dag je tanden te poetsen met dezelfde tandpasta en vooral dezelfde smaak. Ze kwamen daarom met het idee om hun tandpasta te voorzien van een smaakje die bij je mood past. Zo heb je Tropical Crush, Le Piscines Antibes of Villa Noacarlina. Het is niet vies, maar wel even wennen omdat we zo gewend zijn aan een extreem heftige mintsmaak tijdens het tandenpoetsen. Lebon heeft dat ook maar is voorzien van een lekker smaakje. Een tube is overigens niet goedkoop (17,50 euro) maar staat wel mega chique op je badkamerplankje!

See Scout Sleep

See Scout Sleep

Een hondenitem mag natuurlijk absoluut niet ontbreken in dit rijtje. Mijn favoriet is denk ik wel See Scout Sleep maar ik ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld aangezien Burger model heeft gestaan voor het van origine Amerikaanse merk – het zit nu in Amsterdam! De producten zijn met duurzame materialen gemaakt en alles is handmade. Goedkoop is zo’n halsband, harnasje of een riem niet maar aan de andere kant je laat je hond iedere dag minstens 3x uit dus ik vind dat je dan best wat uit mag geven voor een mooie halsband/of riem.

Dyson

Dyson Stofzuiger

Sinds ik de draadloze Dyson V10 stofzuiger heb, stofzuig ik mijn huis iedere dag. Ik zal ‘m dan ook aan iedereen aanraden. Nieuwsgierig waarom ik ‘m zo fijn vind? Je leest hier waarom >

Lamzac

Lamzac

Ik weet dat de Lamzac van Fatboy vorig jaar een giga trend. Ik loop eigenlijk een beetje achter…  Maar toen ik vorig weekend in het park zat en ik bij verschillende groepjes een Lamzac te voorschijn zag komen, was ik wel een beetje jaloers. Hoe chill is zo’n zak eigenlijk? Je wappert een paar keer heen en weer zodat er lucht in zit. En bam je kunt er op neer ploffen. Geen zin in deze luchtige bank? Dan vouw je ‘m gewoon weer op.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything