Nooit meer een gebroken beeldscherm met Gear4 bescherming

Gear4Ken je dat? Dat je jouw telefoon laat vallen. Hij zit in een hoesje en tóch is je hele beeldscherm of achterkant gebroken. Niet meer met een hoesje van Gear4 want deze beschermen je smartphone ook al valt-ie uit je handen. Ik heb het uitgebreid getest, kijk snel verder!

Ik kreeg van Gear4 een testkit om te testen hoe goed hun producten waren. In de testkit vond ik het materiaal waarvan de hoesjes zijn gemaakt én een hamertje en kogel. Ik mocht zélf uittesten hoe stevig het materiaal was door zelf met een hamer erop te slaan en er een kogel op te laten vallen. Challenge accepted!

Nadat ik het materiaal uitgebreid getest had, durfde ik het aan om mijn telefoon in het Gear4 uit mijn handen te laten vallen. Dat ging op zich ook best soepeltjes want ik kreeg al zweet handen bij het idee dat ik ‘m expres zou laten vallen….

Gear4 uitgebreid testen

De hoesjes van Gear4 zijn gemaakt van D3O-materiaal. Dit is een zacht en flexibel materiaal die harde klappen soepel opvangt. Ditzelfde materiaal zit bijvoorbeeld ook in motor- en militaire kleding verwerkt. Kortom: dit materiaal kan zeker weten tegen een stootje. Hebben? Je scoort ze hier >

Gear4Gear4

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything