Happy new you, Happy new Girl in a Tech World #goals2018

Allerliefste lezer, ik wens je een fantastisch 2018. Dat al je wensen dit jaar mogen uitkomen en zelfs nog meer. Voor mezelf heb ik al wat doelen gesteld om jullie ook in 2018 weer van het allerlaatste technieuws, must have gadgets, reviews en binge-tips voorzien. 

Want zoals je misschien hebt gemerkt is het de afgelopen periode best ‘rustig’ geweest op Girl in a Tech World. Dit betekent overigens niet dat ik thuis op de bank alleen maar loop te Netflixen. Ik ben sinds kort aan het werk voor de Cosmopolitan als Digital Project Manager, schrijf wekelijks voor RTL Weekend Magazine en &C.tv en daardoor zit mijn week bomvol. Zeker als ik ook nog geregeld een playdate voor Burger regel.  Girl in a Tech World doe ik dan vooral in de avonduurtjes. Maar daar ga ik nu, 2018 verandering inbrengen!

In 2018 mag je naast alle technieuwtjes het volgende van Girl in a Tech World verwachten:

  • Iedere maandag: een app die je móet hebben.
  • Vanaf februari: iedere donderdag: een sold in 60 seconds video. Dit is een video waarin ik je in één minuut vertel waarom je de gadget wel of niet moet hebben.
  • Iedere woensdag lees je op &C.tv een tech artikel van mij (deze deel ik overigens ook altijd op mijn Facebook).
  • En iedere donderdagavond kun je in het RTL Weekend Magazine terecht voor een techartikel van Yours Truly.
  • Iedere zondag: een tip voor op je binge-watch-lijstje.

Oh en als je het nu allemaal hartstikke leuk vindt wat ik allemaal doe, dan zou ik ’t ook heel erg tof vinden als jullie op mij zouden willen stemmen. Ik ben namelijk genomineerd voor een Techionista-award als Tech Inspirator. Al moet ik eerlijk zijn dat de concurrentie moordend is en ik het al die andere inspiratoren net zo hard gun!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything