Hello Bench zorgt voor een leuke ontmoeting terwijl je op een bankje zit

Nescafé heeft in Italië een bankje staan waar ik echt ontzettend vrolijk van kan worden. Het bankje genaamd ‘Hello Bench’ is onderdeel van een reclamecampagne. Na het zien van het filmpje voer ook jij campagne om het bankje naar Nederland te krijgen.

Het bankje ziet er niet zo heel bijzonder uit. Het is rood, de kleur van Nescafé. Zodra er twee mensen op het bankje gaan zitten, schuift een uiteinde van het bankje richting het andere uiteinde. Op die manier zit je opeens een stuk dichterbij de andere persoon op het bankje. Leuke manier om iemand te leren kennen, dacht ik zo. Een nadeel: je moet niet op het midden gaan zitten want dan schuif je er vanaf 😉

Hello Bench

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017