Huawei lanceert de P Smart waarmee je kunt appen en bingen tegelijkertijd

Huawei heeft vanochtend in een klein gezelschap de Huawei P Smart gelanceerd. Een budgetsmartphone met high end kwaliteiten. Zo heeft het toestel een dubbele camera en een groot beeldscherm met splitscreen mogelijkheid. Kortom: bingen terwijl je aan het appen bent. 

Het smart split screen zorgt ervoor dat je met een druk op de knop eenvoudig twee apps tegelijkertijd naast elkaar kunt draaien. Ben je op je telefoon je guilty pleasure Love Island aan het kijken (yep, that’s me) en komt er een appje binnen. Dan hoef je niet direct de Videoland app af te sluiten, maar kun je gewoon blijven door appen. Love it! 

HUAWEI P SMART MET DUAL CAMERA

Daarnaast heeft het budgettoestel een dual camera waarmee je altijd geslaagde portretfoto’s met het bokeh-effect kunt maken. De camera’s zijn niet van partner Leica omdat deze alleen voor de high end toestellen zijn. Maar desalniettemin zijn het er twee (13 megapixel + 2 megapixel) waarmee je top foto’s kunt maken. To be continued*

ANDROID O

Het toestel draait op de laatste versie van Android: Android O. Heeft een vliegensvlugge vingerafdrukscanner op de achterkant van het toestel en een 5,6 inch beeldscherm. Dat allemaal in een metaal jasje voor €259,- in de kleuren goud, zwart en blauw. Die blauwe kleur (mijn favoriet) zal je waarschijnlijk wel even moeten zoeken, maar dan is de beloning extra groot!

*Ik ga vanaf nu het toestel testen, dus over een maandje lezen jullie hier alles over het toestel. Zodat je een goede indruk krijgt van de Huawei P Smart.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything