Dit najaar koop je de bluetooth Eneby speaker bij Ikea

Naast slimme lampen, stort Ikea zich nu ook op de speaker markt. Het Zweedse woonparadijs brengt een speaker met bluetooth op de markt: de Ikea Eneby.

De speaker met de naam Eneby komt er in twee formaten. Eentje van 20 bij 20 cm en de andere van 30 bij 30 cm. In de kleuren zwart en wit. De speakers kan je vast maken aan de muur met een speciale speakersteun of ergens op een kast zetten.

Ikea Eneby speaker

Verder zijn de speaker draagbaar doordat ze een hendel hebben, zo kun je de speaker dus prima in de tuin zetten tijdens een tuinfeestje op op het dakterras plaatsen.

De speaker zal tegen de herfst verkrijgbaar zijn in de Nederlandse Ikea’s voor ongeveer 50 en 90 euro.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017