Interpolis heeft de oplossing voor smartphonegebruik in het verkeer

Ik heb er al vaker over geschreven: het gebruik van je smartphone in het verkeer. We weten dat we het niet moeten doen, maar toch gebeurt het nog te vaak. Ikzelf gebruik mijn telefoon echt absoluut niet terwijl ik aan het autorijden ben, maar als ik op de fiets ben wel, terwijl ik weer dat dat ook niet altijd even handig is. Zeker niet met nog een hondje voorop in een mandje. Maar Interpolis komt met een oplossing voor het rijden. Lees snel verder.

Wist je dat 89% van de automobilisten hun telefoon weleens gebruikt tijdens het rijden? Misschien dat je na het zien van deze video de volgende keer toch bedenkt dat je die telefoon lekker uitlaat tot je weer stil staat. Want ja… dit wat er in onderstaande commercial van Interpolis gebeurt, kan jou ook overkomen..

Interpolis mobielvrij in het verkeer

Interpolis komt daarom met een oplossing. De verzekeraar brengt de mobielvrij rijden app uit. Je krijgt dat geen notificaties van je appjes maar kunt wel gewoon je muziek en navigatie blijven gebruiken. Daarnaast verdien je punten door van je smartphone af te blijven en hiermee kun je challenges aan gaan met je vrienden.

Je downloadt de app voor iOS hier en voor Android hier.

Daarover gesproken, ik kwam ook laatst dit fantastische slot van KPN tegen >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything