Met dit trucje kun je je iPhone blijven gebruiken terwijl je naar muziek van YouTube luistert

Flink balen, maar sommige lekkere mixjes staan alleen maar op YouTube en kan je niet via Spotify beluisteren. Alleen de YouTube-app is zo gemaakt, dat-ie uitgaat wanneer je iets anders op je telefoon gaat doen. Zodra je de app verlaat, stopt de muziek ermee. Ugh! Gelukkig hebben we daar ’n klein trucje voor.

In plaats van de YouTube-app te gebruiken, open je YouTube in je Safari browser. Druk vervolgens op de homeknop, waardoor Safari en ook YouTube sluit. Wees niet bang, want door het control centre van Apple vervolgens omhoog te swipen, kun je door op play te tikken tóch naar je favoriete mixjes luisteren. Easy does it! 

Let wel op dat het luisteren via YouTube flink wat data kost, omdat er natuurlijk ook beeld bij zit dat wordt geladen. Nu nog de mogelijkheid om offline video’s te kijken en ik ben helemaal blij.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017