Nina test: Je gaat harder rennen met de Jaybird X3 headphones

Ik vind het leuk om hard te lopen, maar dan wel op mijn eigen tempo (lees: tempo slak). De afgelopen periode heb ik gemerkt dat ik steeds harder ben gaan rennen. Ik kom nu ergens in het tempo hond terecht – althans ik kan Burger bijhouden. Verklaring? Ik ren sinds kort met muziek. Ik heb eindelijk oordoppen gevonden die in mijn oren blijven zitten en er ook nog eens leuk uitzien. Mag ik aan jullie voorstellen: de Jaybird X3 headphones.

Eerst schrok ik wel een beetje. Als je mij nu inmiddels een beetje kent, weet je dat ik een klein hoofd heb. Toen ik de oortjes dan ook probeerde in mijn oor te krijgen, dacht ik al direct: damn, heb ik weer met mijn kleine hoofd’, maar gelukkig krijg je 3 verschillende maten dopjes. (Ook krijg je: 3 maten comply foam isolatiedopjes, 3 maten oorclips, een opbergtasje, een kabel- en koordclip en een oplaadkabel bij.) En dus na het een en ander aangepast te hebben, voilà, was daar mijn nieuwe hardlooppartner.

Jaybird X3TWEE MANIEREN DRAGEN

Je kunt de oordopjes op twee manieren dragen. Zoals je normaal gesproken oordopjes in je oren zou dragen of om je oor heen. Hierbij doe je dus het snoer achter je oor stoppen. Mijn voorkeur gaat naar de normale manier want bij mij schoot het snoertje achter mijn oor weg en dan was ik weer druk bezig om het snoertje weer terug te stoppen in plaats van meters te maken.

JAYBIRD X3 BINNEN 20 MINUTEN OPGELADEN

Extra fijn is dat je de oordopjes in 20 minuten kunt opladen. Als je dus een keer wilt gaan rennen en bent vergeten je headphones op te laden. Kun je toch binnen een halfuur je hardloopsessie doen. Je kunt 8 uur rennen voordat de Jaybird X3 weer opgeladen moet worden. Lang genoeg om een marathon mee vol te rennen, zelfs op mijn tempo!

Jaybird X3MET ZN TWEETJES NAAR DEZELFDE MUZIEK LUISTEREN

De bluetooth-verbinding is hartstikke stabiel. Je muziek kun je zonder problemen afspelen. Ook heb je heel snel de connectie met je smartphone en met de headset gemaakt en dat is wel zo prettig. Helemaal top vind ik de mogelijkheid dat je twee apparaten kunt connecten met de X3. Als je dus samen met iemand gaat hardlopen, kun je tegelijkertijd naar dezelfde muziek luisteren en dat gaat geheel vlekkeloos. Ook kun je de headphones aan twee verschillende apparaten koppelen. Bijvoorbeeld je telefoon en je laptop.

Kost dat? De draadloze Jaybird headphones kosten rond de 130 euro.

Jaybird X3

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything