Doen: stuur je allerliefste een kaartje deze kerst

De feestdagen staan voor de deur. Wil je deze kerst je vrienden en familie écht verrassen stuur ze dan een kaartje in plaats van het standaard appje!  

Hoe leuk is het om dit jaar al je vrienden te verrassen met een kaartje in plaats van iedereen weer een standaard appje te sturen. Het is een beetje een gewoonte geworden om je vrienden en familie met de kerst en ook met oud & nieuw een appje te sturen. Best stom eigenlijk als je er zo over na denkt? Want laten we eerlijk zijn het is toch veel leuker om een kaartje te ontvangen. Nu snap ik dat je geen tijd hebt om allemaal kaartjes te schrijven, maar gelukkig zijn er genoeg technologische ontwikkelingen die je daar met liefde een handje mee helpen. Zoals bijvoorbeeld Kaartje2go!

Binnenkant van mijn kaartje. Met linksonder en rechtsboven nog een sticker. En super fijn je hoeft niet alle kaartjes te schrijven met de hand, maar het kan gewoon via de Kaartje2go tool!

Op de website Kaartje2go kun je zelf je Kerstkaart maken. De keuze op de website is reuze en het is dan ook bést lastig om een kaartje te kiezen die je wil gaan versturen. Toch vind ik het stiekem nog het allerleukste om een persoonlijk kaartje te maken. Dat wordt je trouwens super makkelijk gemaakt, dus je hoeft echt niet super goed in Photoshop te zijn. Thank god! 

Vijf simpele stappen toveren je om tot een Kaartje2go-expert

  1. Allereerst kies je een foto die jij graag op je kaart wilt hebben. Ik heb (hoe kan het ook anders) gekozen voor mijn trouwe viervoeter. Burger poseerde maar al te graag met een Kerstmuts op dus mijn kaart was al snel gemaakt.Kaartje2go
  2. Vervolgens kun je kiezen uit 4 verschillende soorten formaten. Enkel of dubbel, vierkant or rechthoekig. Mijn voorkeur gaat uit naar dubbel en vierkant.
  3. Dan begint het creatie proces. Ben je een echte creabea dan kun je helemaal los gaan. Vind je het iets lastiger en heb je geen idee wat er op de kaart moet komen te staan? Dan kun je in Kaartje2go kiezen uit allerlei fijne tekstjes. Alles is vervolgens aanpasbaar: kleur, grootte, lettertype, plek, cursief, dik, onderstreept, meerdere kleuren tekst of speciale tekens. Instagram Stories kan hier nog een puntje aanzuigen
    Kaartje2go
  4. Foto en tekst check? Dan kun je ook nog verschillende stickers op je kaart toevoegen. Handig om zo je foto op te vrolijken. Burger wordt in mijn geval omringt door kerstbomen. Die had ik namelijk nog niet thuis staan.Ook heb ik nog een kader gekozen om het sneeuw-effect te creëren op de foto. En dat is al zeg ik het zelf, best aardig gelukt! Zo zie je maar weer van Photoshop-noob tot Kaartje2go-pro in 4 super simpele stappen.Kaartje2go
  5. Maar dan ben je nog niet klaar. Ik heb gekozen voor een dubbele kaart vierkant. Dus ik heb nog een binnenkant te vullen. Links aan de binnenkant heb ik nog gekozen voor een figuurtje van een rendier en de binnenkant heb ik voorzien van een tekst.

Versturen maar!

Voilà, mijn Kerstkaart is klaar! Nu rest mij alleen nog het kiezen van een formaat en de keuze of ik Kaartje2go de kaarten voor mij laat versturen of zelf aan de slag ga. En juist dít maakt voor mij Kaartje2go zo’n succes. In een handomdraai heb je een toffe zelfgemaakte Kerstkaart gemaakt en vervolgens doet Kaartje2go de rest. Zorgen zij dat de kaartjes bij al jouw lievelingspersonen op de mat vallen en je ze dit jaar een vrolijk Kerstfeest wenst.

Op deze manier voelen zij zich toch nét dat beetje specialer dan gewoon een appje. Ja toch? 😉

Kaartje2go

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything