LG lanceert de LG G7 ThinQ een super slimme smartphone

LG heeft vandaag in New York de LG G7 ThinQ een super slimme smartphone gelanceerd. De smartphone beschikt over handige AI functies waarbij de camera de juiste instellingen bij ieder moment of situatie kiest.

De LG G7 ThinQ is uitgebreid met een 8 megapixel camera aan de voorkant en twee 16 megapixel lenzen aan de achterkant voor foto’s in hoge resolutie, zowel in de normale als in de Super Wide Angle modus. Je kunt er dus zeker van zijn dat landschapfoto’s nu nog mooier zijn en selfies nog helderder. Al moet ik wel eerlijk zijn dat die haarfijne selfies niet altijd zo ideaal zijn. Soms mag je huid bést wat blurrier zijn ;-).

LG heeft verder de AI-functies van de camera, die hun debuut maakten in de LG V30S ThinQ, verbeterd. De AI CAM biedt nu 19 verschillende manieren om foto’s te maken, in plaats van acht, voor nog beter geoptimaliseerde foto’s. Weinig licht? Met de nieuwe Super Bright Camera kunnen beelden tot vier keer helderder zijn zonder de typische ruis van foto’s die bij weinig licht zijn gemaakt. Het slimme AI-algoritme past de camera-instellingen automatisch aan en zorgt voor de beste balans van helderheid, resolutie en kleuren. Hoe chill is dat? Je kunt dus haast geen slechte foto meer maken.

LG G7 THINQ x GOOGLE LENS

De LG G7 ThinQ is een van de eerste smartphones die Google Lens-mogelijkheden ondersteunt. Google Lens is ontwikkeld om objecten te herkennen met behulp van de nieuwste AI- en cameramogelijkheden. Deze slimme feature is beschikbaar in de Google Assistant en Google Photos en maakt gebruik van de smartphonecamera, AI en machine learning om objecten zoals bezienswaardigheden, planten, dieren en boeken te identificeren en je er meer over te vertellen. Altijd al willen weten wat voor een plant er nu precies in dat café staat? Je smartphone vertelt het je.

SLIMME SPEAKER

Net onder de volumeknop is een knop geplaatst met directe toegang tot alle AI-functies, zoals de Google Assistant (een keer tikken) en Google Lens (twee keer tikken). Houd de knop ingedrukt om direct tegen Google te praten. Dankzij de vernieuwde stemherkenning en de gevoelige microfoon kan de Google Assistant spraakopdrachten tot vijf meter afstand herkennen, ook in situaties met achtergrondgeluid van bijvoorbeeld de stofzuiger of televisie. Dus is de LG G7 ThinQ een prima alternatief voor een slimme speaker. Al hebben we natuurlijk veel liever ook nog een slimme speaker in huis.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything