Mindhunters geeft je een kijkje in het brein van een seriemoordenaar

Als er een Netflix-serie is waar ik mij op kan verheugen is het de serie Mindhunters. Waarbij we met zijn alleen een kijkje krijgen in het brein van een seriemoordenaar.

De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarbij twee FBI-agenten ’s werelds meest gevaarlijk criminelen proberen te doorgronden. Samen starten zij een onderzoek om in het brein van deze psychopaten te kruipen.

De serie is gebasseerd op het boek dat door FBI-agent John Douglas werd geschreven. Hij was één van de eersten die zich hierin specialiseerde. Hij schreef in 1985 een boek over zijn werk: Mind Hunter: Inside The FBI’s Elite Serial Crime Unit.

Mindhunters wil je zien

David Fincher bekend knaller van een serie House of Cards, maar ook films als Gone Girl, se7en en Fight Club, mag ook Mindhunters aan zijn lijstje toevoegen. Hij zal de Netflix-serie regisseren. Dat belooft veel goeds. Vanaf 13 oktober zal Mindhunters te zien zijn op Netflix.

Voor nu moet je het nog even doen met het laatste seizoen (seizoen 3) van The Fall. Lees niet verder als je deze serie nog niet hebt gezien!!!!! In deze serie probeert Stella Gibson ook te achterhalen waarom Paul Spector succesvolle vrouwen wurgt.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017