Nog een weekje wachten en je kunt de serie Girlboss op Netflix kijken

Goed nieuws voor alle girlbosses out there want vanaf volgende week kun je de serie Girlboss zien op Netflix. Yes, het verhaal gebasseerd op het boek en het leven van Sophia Amoruso, founder en CEO van NastyGal (inmiddels failliet* maar dat terzijde…). 

Als je het boek hebt gelezen, hoef je nu niet verder te lezen en raad ik je aan om gewoon lekker hieronder de trailer te bekijken. Heb je het boek niet gelezen? Dan zal ik je kort en krachtig vertellen waar Girlboss over gaat.

NASTYGAL GIRLBOSS

Girlboss gaat over Sophia Amoruso, een meisje dat vintage kleding via Ebay verkoopt. Dat gaat als een lopend vuurtje. Haar shop op Ebay is hartstikke succesvol, dat valt andere Ebayshops ook op en zo ontstaan er was issues. Dus besluit ze de shop op te heffen en zelf een webshop te beginnen: NastyGal. Binnen no time een miljoenenbedrijf (100 miljoen) en met 350 mensen in dienst. Sophia schreef er eerder een boek over met haar verhaal en ’n paar handige tips – mocht je net beginnen met ondernemen.

Ook al is het bedrijf failliet, was het verhaal van Sophia wel erg inspirerend en dus ook niet gek dat Netflix er een serie van maakt. Stiekem verheug ik mij er dan ook op. Het helpt ook dat ik de actrice, Britt Robertson, die Sophia speelt, een leuke actrice vindt.

Anywhoo, volgende week vrijdag is ’t zover, dan hebben we weer iets nieuws om te bingen!

*Boohoo kocht het bedrijf in 2017 over voor 20 miljoen. Sophia heeft inmiddels een nieuw bedrijfje genaamd – drie keer raden: Girlboss.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything