Yes: je kan nu Netflix series en films downloaden om offline te kijken

Goed nieuws voor alle serie addicts. Naast streamen kun je nu ook je favoriete series en films downloaden om deze vervolgens offline te kijken!

Videoland introduceerde de functie vorige week al en vandaag volgt Netflix. Handig, want nu kun je overal waar je wil naar je favoriete films en series kijken zonder dat het je data kost! Elke Netflix-gebruiker kan vanaf nu downloaden, daaraan zijn geen extra kosten verbonden.

DOWNLOAD JE FAVO SERIES EN FILMS EN KIJK ZE OFFLINE

Hoe werkt het? Naast de afspeelknop staat vanaf nu een download icoon. Hier klik je op en voilà deze serie of film kijk je vanaf nu offline. Al jouw gedownloade series, films en documentaires komen in jouw profiel te staan onder het menu ‘Mijn downloads’.

Nu worden trein en bus ritjes een stuk aangenamer, al zal de batterij van je smartphone het een stuk minder leuk vinden!

Foto credits: Nina Verberne

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017