Pak je agenda en pen erbij: deze Netflix toppers komen er aan!

Goed nieuws voor al mijn mede Netflix-lovers out there. Pak je agenda erbij want je kunt weer kruisjes gaan zetten voor House of Cards, Orange is the New Black en meeeer… YESYES!

CHEF’S TABLE

Als je van lekker eten houdt en Chef’s Table nog nooit gezien hebt, dan moet je dat nu als de wiedeweerga aanzetten. Een gloednieuw seizoen, 17 februari, bomvol inspirerende chef’s inclusief verrukkelijke gerechten – althans.. op beeld. Ik heb het helaas nog nooit mogen proeven.

LOVE

Nog een kleine maand wachten, maar het tweede seizoen van de romantische slash akward serie Love komt eraan. 10 maart om precies te zijn.

GRACE & FRANKIE

Een ander favoriet van mij komt ook terug met een derde seizoen: Grace & Frankie. De vrouwen worden goede vrienden nadat hun partners opeens met elkaar vandoor besluiten te gaan. Ook al passen de twee qua persoonlijkheden niet helemaal bij elkaar, Frankie is de grootste hippie die er is en Grace een deftige dame, ontstaat er toch een mooie vriendschap. 24 maart zie je deze dames terug bij Netflix.

HOUSE OF CARDS

Het eerste kruis dat je mag zetten is voor House of Cards. In mei is het zover. 30 mei om precies te zijn. Laten we hopen dat het dat weekend heel hard regent zodat we direct een gloednieuw seizoen kunnen bingen.

ORANGE IS THE NEW BLACK

Praktisch een week daarna zijn de meiden in de oranje overals weer terug. Alweer het vijfde seizoen van Orange is The New Black staat voor je klaar. En het schijnt zelfs zo dat dit seizoen het verhaal van maar 48h vertelt, dus dat er heeeeel veeel gaat gebeuren. Ik. Kan. Niet. Wachten! Zet een groot kruis op 9 juni. 

Marvel’s Iron Fist

Niet helemaal mijn kopje thee, al vond ik Daredevil uiteindelijk toch best okay. Komt er nu Iron Fist in dezelfde reeks als Jessica Jones, Luke Cage en Darevil. 17 maart kijk je naar de avonturen van Iron Fist op Netflix.

GIRLBOSS

Misschien dat ik naar deze serie nog wel het meeste uitkijk: Girlboss. Ja, geïnspireerd op het verhaal van Sophia Amoruso, beter bekend als #Girlboss van Nasty Gal. Sophia begint een online shop via Ebay met vintage kleding en weet dit op te bouwen tot een succesvol miljoenenbedrijf. Voor iedereen die het boek niet heeft gelezen (overigens aanrader!), kun je haar verhaal 21 april ook op Netflix kijken.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything