Niet downloaden: malafide apps die je Instagram-volgers zogenaamd verdubbelen

Jongens let goed op! Er zijn weer heel wat malafide apps op de markt die je gegevens stelen en dat wil je niet. Deze zogenaamde apps beloven je instant meer volgers op Instagram of laten je zien wie je allemaal verwijderd heeft. NIET DOWNLOADEN!
Als het to good to be true klinkt, dan is het ook zo! Er is geen app die je gratis je volgers verdubbeld daar moet je standaard een geld bedrag voor neer leggen – hierover binnenkort meer, want ik heb namelijk een Insta-robot ingeschakeld om te kijken wat dat nou voor je profiel doet en hoe ’t precies werkt 😉 Alles voor jullie jongens, alles voor jullie!
Anyway, zodra je zo’n malafide app gedownload had, werden je inloggegevens door gestuurd. En deze gestolen accountinformatie wordt weer gebruikt door betaalde online diensten, die beloven het volgers aantal van klanten te verhogen. Dat doet de dienst door in te loggen op de gestolen accounts en vervolgens klanten te volgen.

Een paar van die malafide apps zijn:

  •  InstaAgent
  • Who Cares With me – Instadetector
  • Instacare – Who Cares with me

NIET DOWNLOADEN DUS!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017