Hier word ik vrolijk van, je kan nu eindelijk offline Whatsappjes typen

Als ik iets vervelend vind, is het dat als je geen bereik hebt, je geen Whatsappjes kan typen. Nu hoor ik je denken ‘dat ’s toch logisch’. Snap ik. Ik zou het alleen fijn vinden dat je wel alvast je berichtjes kunt klaarzetten. En dat zodra je dan weer bereik hebt, je de appjes online kan knallen.

Nu kan dat niet namelijk. WhatsApp blijft maar laden, laden, laden en hierdoor kun je niks tikken. Maar… geruchten doen de ronde dat dit binnenkort verleden tijd is. Binnenkort kun je dus lekker door appen terwijl je geen 3/4G of wifi hebt. Alles wat je dan getypt en alvast verzonden hebt, wordt zodra je weer connectie maakt met het wereldwijde web verzonden. Fijn!

HELL YESS: straks kun je verzonden WhatsAppjes ongedaan maken

En er komen nog meer fijne ontwikkelingen aan! Jawel, het schijnt zelfs binnenkort mogelijk te zijn dat je appjes die je al verzonden hebt, maar die nog niet gelezen zijn, kunt verwijderen. Halle-freakin’-luja! Stel: je bent dronken en nog helemaal hung up aan je ex, dan komt het vast wel voor dat je in een dronkenbui een appje stuurt dat je hem mist. Zodra je ’s ochtends wakker wordt met een giga kater, denk je bij jezelf. ‘What the fuck heb ik gisteravond gedaan.’ Gelukkig kun je dat – mits je nog op tijd bent – terugdraaien. Zolang de andere persoon de berichtjes nog niet gelezen heeft, zou er niets aan de hand zijn. Maar goed.. ik zeg reden om een keer uitgebreid te testen als het moment zover is.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything