Op je binge-watch-lijstje: Good Girls op Netflix

Het is zondag. Tijd voor een nieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Vandaag tip ik de serie Good Girls. Over drie moeders die alledrie blut zijn en op zoek gaan naar een manier om zo snel mogelijk geld te verdienen. De oplossing? Een supermarkt overvallen.

Vanaf dat moment veranderd hun onschuldige bestaan in een klap. Ze komen in het criminele circuit terecht en dat levert hilarische situaties op. De vrouwen worden gespeeld door Christina Hendricks (bekend van Mad Men), Retta (Parks and Recreation) en Mae Whitman (Parenthood).

Meer wil ik er eigenlijk niet over kwijt. Kijk hieronder de trailer voor een voorproefje. En tune vanavond lekker in op Netflix en binge alvast seizoen 1. Goed om te weten, er komt een tweede seizoen aan! Yassss.

Good Girls:

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017