Op je binge-watch-lijstje: The Good Doctor

Het is zondag: dus tijd voor een nieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Vandaag tip ik de serie The Good Doctor. Over de autistische Shaun Murphy die coschappen gaat lopen in een groot ziekenhuis. Zijn nieuwe collega’s zijn sceptisch vanwege zijn autistische stoornis.

De serie scoorde ontzettend goed in Amerika met gemiddeld 9,8 miljoen kijkers. Het is daarmee de op één na best bekeken serie op ABC. Inmiddels is wel bekend dat ziekenhuisseries het goed doen en ontzettend populair zijn. Maar alleen Grey’s Anatomy scoort nóg hogere kijkcijfers.

Ook ik vind dat de serie op je binge-watch-lijstje moet. De serie kijkt lekker weg en Freddie Highmore (die ken je misschien van Bates Motel) vertolkt de rol van autistische chirurg ontzettend goed.

Gaat dat zien: The Good Doctor

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017