Op je binge-watch-lijstje: To All The Boys I’ve Loved Before

Het is zondag: dus tijd voor een nieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Vandaag tip ik de serie To All The Boys I’ve Loved Before. Een gloedjenieuwe feel good film op Netflix, perfect voor deze druilerige zondagmiddag.

De film To All The Boys I’ve Loved Before is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Jenny Han. Een romantische, high school drama waar je je – vooral als vrouw – direct in kunt verliezen. Een lekker feel good film.

De film gaat over tiener Lara Jean Convey, een zestienjarig meisje dat telkens als ze verliefd wordt een brief schrijft naar de jongen op wie ze een oogje heeft. Ze sort haar hart uit, adresseert de enveloppe, plakt ‘m dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus. Oeps. Meer ga ik er niet over vertellen, want dan hoef je de film niet meer te kijken.

Je kijkt de film op Netflix.

To All The Boys I’ve Loved Before

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017