Op je binge-watch-lijstje: de sci-fi western serie Westworld

Het is zondag: dus tijd voor een nieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Vandaag tip ik de Westworld. Grote kans dat je ‘m al gezien hebt, zo niet. Gaat. Dat. Nu. Meteen. Kijken! 

Westworld is een sciencefictionserie met de benodigde dosis actie. De serie is van  HBO en nadat je een aflevering hebt gebinged, wil je meer – een beetje vergelijkbaar met Game of Thrones.

Het verhaal draait rond een futuristische themapark bemand door robots die van de menselijke gasten hun fantasieën uit laten komen. Écht hun wildste fantasieën. Moorden, plunderen en verkrachten: men kan in Westworld elke menselijke zonde botvieren.

Robots niet van het echt te onderscheiden in Westworld

De robots zijn niet van het echt te onderscheiden zijn en die geprogrammeerd zijn om aan elke behoefte te voldoen. Iedere dag weer, keer op keer, spelen ze hun eigen rol en verhaallijn uit. Tot dat de kunstmatige intelligentie van de robots, zich ontwikkelt, evolueert en groeit en in opstand komt! Ja, en dan wordt het spannend.

Kijken dus!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017