Vliegensvlug bestanden uitwisselen met de app Pushbullet

Iedere maandag vind je hier een van mijn favoriete apps terug. In de afgelopen jaren heb ik zoveel apps mogen testen dat ik precies weet welke apps de moeite waard zijn om op je smartphone te hebben en welke fijn zijn voor gewoon een keertje. Vandaag de app Pushbullet waarmee je super snel bestanden tussen je telefoon en computer uitwisselt. 

Op dit moment werk ik op een Acer computer en heb ik een iPhone. Als ik even een foto naar mijn computer wil versturen, moet ik mijzelf een e-mail sturen, het in de de cloud zetten of via WeTransfer sturen. Wat voor mij veel sneller werkt, is om de foto of het bestand via de app Pushbullet te versturen. Het werkt via je wifi-verbinding. Je dropt in de Pushbullet app datgene dat je wil versturen en nog geen seconden later ontvang je een notificatie op je laptop. Je accepteert het en je hebt het bestand op je computer. Het scheelt je 10x zoveel handelingen die je normaal zou moeten doen als je het via WeTransfer of via je Cloud stuurt.

Pushbullet pusht notificaties en bestanden voor je

Via Pushbullet kun je ook onderling chatten met bijvoorbeeld je collega’s en je WhatsApp-notificaties op je computer ontvangen. Hierdoor kun je vliegensvlug schakelen.

Heb je Pushbullet nog niet op je computer of telefoon staan? Dan is het een absolute aanrader! De app is te downloaden voor je Desktop, Android-toestel of je iPhone.

Wil jij je Instagram-feed perfectioneren? Dan moet je Concept Office hebben >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything