Het spel Rainbrow bestuur je een emoji met je wenkbrauwen

Say whuuuut? Rainbrow is een spelletje voor de iPhone X die je kunt besturen met je wenkbrauwen. 

Iedereen met een iPhone X weet dat het zwarte randje bovenaan de iPhone nou niet bepaald het meest esthetische is aan het model. Maar dat zwarte randje zorgt er wel voor dat de iPhone in het bezit is van allerlei bijzondere technologie. Zoals een TrueDept-camera en allerlei sensoren waarmee je jouw toestel kunt ontgrendelen met je gezicht.

Ontwikkelaars zagen hun kans om iets te doen met deze sensoren. En dus werd het spel Rainbrow uitgebracht. Een super simpel spelletje waarmee je een emoji met je wenkbrauwen moet besturen, zonder dat je andere emoji raakt. Het spel valt in dezelfde categorie als Chicken Scream. Leuk om een keertje te proberen!

RainBrow

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017