Samsung Galaxy S8 kun je straks ook gebruiken als desktop

Goed nieuws voor alle Samsung-lovers. De gloednieuwe Samsung Galaxy S8 kun je straks ook gebruiken als desktopcomputer(!). 
De smartphone zou namelijk kunnen worden aangesloten op een monitor en kun je ook connecten met een toetsenbord en muis. Althans dat meldt website All About Windows Phone die een slide van de presentatie te pakken hebben gekregen.

Op de slide is een smartphone te zien die met een getekende lijn is verbonden met een monitor. Op die monitor is een Android-versie afgebeeld met daarin losse vensters van apps, zoals bij Windows gebruikelijk is.

Of de Galaxy S8 straks echt kan worden gekoppeld zal later dit jaar bekend worden. Het is ook goed mogelijk dat het een concept is en intern alleen is gepresenteerd.

Andere geruchten over de Galaxy S8 die de ronde doen, is dat de Galaxy S8 straks geen homeknop meer zou hebben.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017