Snapchat Trofeeën: zo krijg je ze allemaal!

Vorig jaar introduceerde Snapchat: Trofeeën. Een soort van competitie element in Snapchat, die je alleen kunt ontgrendelen als je bijvoorbeeld 10x heb gezoomed in een video Snap. Maar hoe unlock je nu al deze Snapchat trofeeën?

Let op deze features unlock je alleen als je snaps onderling stuurt, dus niet als je ze in je Snapchat Story toevoegt (stom hè!) Ik zet alles voor je op een rij:

Snapchat Score:

Snapchat Trofeeën

Deze score krijg je bij het privé versturen én ontvangen van Snaps. Eerst ontgrendel je de baby, de gouden ster, de glinsterende ster, de vallende ster, de explosie, de raket en het spookje van Snapchat.

Video Trofeeën:

Snapchat Trofeeën

Deze trofeeën unlock je als je een X-aantal video’s privé via Snapchat verstuurd. Als je er 1 verstuurt unlock je de videoband, bij 50 de bioscoop camera en bij 500 de handycam camera.

Filter trofeeën:

Snapchat Trofeeën

Deze ontgrendel je door je Snaps te voorzien van een enkele of een dubbele filter.
Geen idee hoe je twee filters over elkaar heen zet? Dan moet je deze hacks zeker even bekijken >

TROFEE VOOR HET SWITCHEN TUSSEN FRONT + BACK CAMERA

Snapchat Trofeeën

Als je tussen je front en je back camera switch door te dubbel tappen op je beeldscherm, unlock je de volgende badges!

Kleur Snapchat trofeeën:

Snapchat Trofeeën

Voor deze feature mag je de Picasso in jezelf naar boven laten komen. Hoe meer verschillende kleuren je in je Snaps gebruikt. Hoe sneller je deze trofeeën unlockt.

LATE NIGHT SNAPS:

Snapchat Trofeeën

Deze is voor de earlybirds of de nachtbrakers, want als je een keer een Snap maakt tussen 4 en 5 ’s ochtends unlock je de gebakken ei emoji trofee! BAM!

NACHTMODUS:

Snapchat Trofeeën

Stuur 50 snaps waarbij je de nachtmodus hebt aanstaan. De nachtmodus krijg je als je Snaps in het donker verstuurd. Wil je ‘m vliegensvlug unlocken? Dan kun je ook je telefoon op de tafel leggen en gewoon een saaie zwarte snap versturen!

ZWART & FIT:

snapchattrofeeen-8

Voor het versturen van Snaps met een zwart/witte filter krijg je ook een trofee. Verstuur er 50 en de Panda komt erbij in je trofeeën kast.

MEGA TEKST:

Snapchat Trofeeën

Verklein je de tekst niet in je Snaps? Maar maak je ze juist extra groot en dat zo’n 50x. Dan unlock je de ABCD-emoji trofee.

ZOOM IN & UIT:

Snapchat Trofeeën

Ook bij het zoomen kun je Snapchat trofeeën unlocken. Je unlockt het vergrootglas door helemaal te zoomen tot je niet verder kunt en je unlockt de microscoop door gewoon een keer te zoomen in je snap. Het maakt dan niet uit hoe ver je door zoomt.

GEEN GELUID:

Snapchat Trofeeën

Voor het versturen van een Snap zonder geluid, kun je deze monkey no hear emoji aan je Trofeeënkast toevoegen.

SELFIE:

Snapchat Trofeeën

Als deze al in je kast staat, dan ben je behoorlijk fan van jezelf of misschien wel Queen Selfie. Je ontvangt deze namelijk als je 1000 selfies hebt gemaakt en verstuurd hebt via Snapchat. Ik heb ‘m helaas nog niet, maar ik stuur ook niet zoveel privé snaps.

ZAKLAMP:

Snapchat Trofeeën

Verstuur je 10 snaps waarbij je de flitser hebt aanstaan, dan ontvang je deze trofee.

BRRR KOUD:

Snapchat Trofeeën

In Nederland moet je nog even wachten voordat je deze kunt scoren. Heb je nog een tripje naar IJsland op de planning staan? Dan kun je deze trofee wellicht erbij zetten. Anders moeten we toch nog even wachten tot het december is.

ZOMER TEMPERATUREN:

Snapchat Trofeeën

Ook deze is een beetje lastig te verkrijgen in Nederland aangezien de zomer temperaturen hier echt dramatisch zijn momenteel. Maar mocht de temperatuur komende zaterdag boven de 38 graden uit komen, vergeet dan niet te snappen om deze trofee te unlocken! 😉

VERIFICATIE:

Snapchat Trofeeën

Als jij je 06-nummer en e-mailadres bij Instellingen achterlaat, ontvang je automatisch deze Snapchat trofeeën!

LOKALE SNAPCHAT VERHALEN

Snapchat Trofeeën

Eén keer in de zoveel tijd krijg je de mogelijkheid om snaps toe te voegen aan Snapchat Live Stories. Zoals tijdens Koningsdag of de eerste zomer dag (die overigens hopeloos was hier in Nederland). Als je 1 Snap aan dit verhaal toevoegt ontvang je de radio emoji, voeg je er 10 of meer toe dan ontvang je de filmklapper!

SCAN SNAPCODES:

Snapchat Trofeeën

Scan de codes van 5 vrienden en voilà de fax-machine staat erbij!

EVIL KNIEVEL SCREENSHOTTER:

Snapchat Trofeeën

Bij het stiekem maken van een screenshot krijg je een gemene duivel. Maak je stiekem 10 screenshots dan krijg je de iets gemenere duivel en last but not least voor het maken van 50 printscreens van je vrienden scoor je de rode emoji en is je Snapchat Trofeeën kast vol!

Ik ben vooral nieuwsgierig hoe jullie kast eruit ziet? Die van mij is nogal mager aangezien ik eigenlijk alles toevoeg aan mijn verhaal!

 

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sign up for the good stuff

don't miss anything