Zoeken in Snapchat wordt een stuk makkelijker dankzij nieuwe zoekfunctie

zoekfunctie

Eind-e-lijk, Snapchat past hun app aap en introduceert een universele zoekfunctie. Hierdoor wordt de app een stuk makkelijker in gebruik en kun je veel sneller vrienden, chats en live stories vinden.

Heb je wel eens iets proberen te zoeken in Snapchat? Dan weet je vast wel hoe ingewikkeld dat is. Elk scherm binnen de app heeft zijn eigen zoekmenu. Ben je op zoek naar een bepaald gesprek met iemand, dan moet je naar het Chat-menu. Ben je op zoek naar een vriend? Dan ga je naar je vrienden. Ben je op zoek naar een Snapchat story? Dan ga je naar verhalen. Best een gedoe! Sowieso is het interface van Snapchat best ongebruikvriendelijk, maar als je het een tijdje gebruikt dan heb je ’t zo onder de knie.

UNIVERSELE ZOEKFUNCTIE IN SNAPCHAT

Gelukkig zag Snapchat ook in dat de app niet zo makkelijk in gebruik is en daardoor krijgt de app nu een universele zoekfunctie. Vanuit een scherm binnen de app, kun je personen, chats en live stories vinden. Dit zoekscherm vind je nu overal in de app terug, bovenaan in het scherm. Handig!

Altijd al willen weten welke trofeeën in de Snaphat trofeeën kast staat? Je vindt alles hier >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017