Een sneak peek in mijn kantoor, de Soos, midden in de Jordaan

Vorig jaar kregen twee vriendinnen (Anne Eva & Lise) en ik het briljante idee om samen een kantoor te huren. Anne Eva is een heldin in Funda dus toen zij een prachtig pandje midden in de Jordaan vond, besloten we te gaan kijken. Eenmaal langs geweest te zijn, waren we verliefd. YES: hier willen we zitten! Dit wordt ons kantoor, de Soos.

Een kantoor waar Anne Eva haar sieraden kan maken – want mocht je nog niet op bovenstaande link hebben geklikt, Anne Eva maakt prachtige sieraden voor haar label ÆVA Jewellery. Waar Lise – ik noem haar het woordenwonder – kan werken aan haar eigen secret project en columns die briljant zijn. En ik mijn filmpjes en artikelen voor Editie.nl kan schrijven en natuurlijk kan werken aan mijn nieuwe website!

de Soos

Van kijken kwam tekenen. En van tekenen kwam het besef ‘oh shit, we hebben een kantoor nu de rest nog!’ Aangezien het huis van Anne Eva prachtig is  en ze naast sieraden designer ook interieur stylist is, begrijp je dat de keus snel was gemaakt dat Anne Eva het kantoor kon inrichten. En met een neusje voor marktplaats – echt ze scoort de mooiste dingen voor scherpe prijzen – is het kantoor dan nu ongeveer af. Reden om jullie een kijkje te geven in ons kantoor.

Soos

SoosSoos
We noemen het de Soos. Een kantoor dat staat voor gezelligheid, maar waar natuurlijk ook kei hard gewerkt wordt. Allemaal aan onze eigen projecten.

En…. goed nieuws! Mocht je dit nu lezen en denken bij jezelf: ‘Há, daar wil ik ook zitten.’ Dan heb ik goed nieuws, we hebben namelijk nog één plekje vrij sinds kort op ons prachtige kantoor.

Meer weten, stuur mij dan even een e-mailtje!

Foto credits: Anne Eva

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything