Sonos introduceert: de gloednieuwe slimme Sonos Beam

Sonos is lekker bezig. Na de Sonos Playbase en de Sonos One, is het nu tijd voor een gloednieuwe speaker: de Sonos Beam. De meest veelzijdige slimme speaker ter wereld, aldus Sonos zelf!

De Sonos Beam is een langwerpige speaker en doet je misschien ergens denken aan een mix van de Playbase, Playbar en Sonos One. Zoals je van Sonos mag verwachten, is ook bij deze speaker het geluid van hoogwaardige audiokwaliteit. Voor alles wat je met Sonos luistert. Of dat nu van een serie is die je op Netflix kijkt, je favoriete liedjes luistert van de radio of een podcast serie wil afluisteren.

Design Sonos Beam

Het apparaat is 65 centimeter breed en heeft de herkenbare touch-knoppen aan de bovenkant. Je kunt hem op je tv-meubel plaatsen of als een soundbar ophangen onder je televisiescherm. De Sonos Beam verschijnt in het zwart en wit.

Daarnaast past-ie perfect binnen het huidige assortiment. Niet alleen qua looks. Je kunt ‘m namelijk koppelen aan alle andere Sonos-speakers om zo de ultieme geluidservaring te creëren. Koppel ‘m bijvoorbeeld aan twee Sonos One speakers (deze van Hay!) en geef je surround-sound wat extra bass door een Sub toe te voegen. Gegarandeerd dat je met deze combinatie de beste sound experience ever hebt.

De slimme Sonos Beam

De Sonos Beam is na de Sonos One de tweede speaker van Sonos waar tegen je kunt praten. Het apparaat is voorzien van verschillende microfoons voor stembediening via Alexa van Amazon. Helaas voor ons Nederlanders, biedt Sonos deze nog steeds niet aan. Maar Sonos wil zoals altijd liever niemand binden aan een bepaalde dienst, dus voor de toekomst staan er ook andere virtuele assistenten op de planning. Denk hierbij aan Google assistant en met AirPlay 2 hopelijk ook Siri.

De Sonos Beam gaat 449 euro kosten en is vanaf 17 juli verkrijgbaar. Wil je nu al verzekerd zijn dat je de eerste bent met een Beam in huis? Dan kun je ‘m nu al online reserveren!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything