De speaker des draagbare en krachtige speakers: de JBL Xtreme 2

Gegarandeerd dat je de JBL Xtreme 2 geregeld voorbij hebt zien komen deze zomer op mijn Instagram Stories. De speaker was namelijk mijn beste maatje tijdens deze overheerlijke bloedhete zomerdagen.

De JBL Xtreme 2 is de opvolger van de JBL Xtreme (duh!). Deze speaker kende je vast wel, maar er is nu een nieuwe versie. De speaker ziet er precies hetzelfde uit, maar heeft een waterbestendig jasje. Verder kan-ie tot wel 15 uur je voorzien van je favoriete deuntjes en het geluid is glashelder. Je connect ‘m vliegensvlug met je telefoon door op het bluetooth-icoontje te tikken. En voilà binnen no time luister je naar jouw favoriete playlist.

De speaker heeft een dubbele passieve basradiatoren waarmee je een onwijs krachtig geluid krijgt. Ideaal voor in het park, tijdens een feestje, op het strand of tijdens een boottripje. Let dan wel op want de boetes op de Amsterdamse grachten voor muziek zijn duur!

JBL Xtreme 2Knallen met de JBL Xtreme 2

Een extraatje aan de speaker is dat je er een USB-kabel aan kan connecten zodat je ook nog eens je iPhone kan opladen – in geval van nood! Heel even dacht ik dat ik ‘m op deze manier zou kunnen opladen met een externe oplader, maar helaas ging dat feestje niet door. Heb je nog een JBL speaker? Dan wordt het helemaal knallen want je kunt de speakers met elkaar koppelen zodat het dak er lekker af gaat! Like. 

Bij de JBL Xtreme krijg je een handig hengsel waarmee je de speaker gemakkelijk kunt meenemen of ergens aan kunt ophangen. De speaker weegt ongeveer 2 kilo en dan is ’t wel zo fijn als je ‘m over je schouder kunt hangen en niet ingewikkeld hoeft te dragen!

Geen spijt van je JBL Xtreme 2

Kost dat? Goedkoop is-ie niet. Maar dit is wel zo’n speaker dat tegen een stootje kan, mega geluid heeft en je na een paar jaar geen spijt van hebt. Althans, dat is wat ik weet van mensen die de JBL Xtreme hebben en nog steeds dolgelukkig zijn. Prijs: 299 euro.

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything