Keelpijn? Met de tips van de specialist van Trachitol kom je ervan af

Trachitol Specialist

De herfst is officieel begonnen en dat merk ik direct. Niet alleen kleuren alle bladeren weer bruin, ook mijn keel begint direct te kriebelen.  Maar Trachitol heeft daar iets op. Behalve de zuigtabletten die de keelpijn direct verlichten, hebben ze nu ook een Trachitol Specialist met allemaal handige tips zodat je keelpijn vliegensvlug verdwijnt.

Voorheen ging ik eigenlijk altijd naar Omaweetraad.nl, een website waar iedereen zijn adviezen op kan zetten. Maar ook echt élk advies staat er. Zoals bijvoorbeeld ‘de hele dag liedjes neuriën, zodat je holtes open blijven’. Dat is wellicht een goed advies, maar eentje die voor mij in ieder geval niet werkt. Ik denk dat iedereen gek wordt op mijn kantoor.

Nu ben ik natuurlijk van de technologie dus kan ik heel erg gelukkig worden als een medicijn technologie omarmd. Trachitol, van zuigtabletten die je neemt bij beginnende keelpijn, doet dat. Met een manier waar je er ook echt iets aan hebt.

Trachitol Specialist‘Eet een ijsje!’

Trachitol* heeft een app (gratis te downloaden voor iOS & Android) ontwikkeld, zodra je deze gedownloadt hebt, richt je jouw telefoon op de verpakking. Er verschijnt dan via augmented reality een Specialist die je fijne tips geeft. En da’s handig want zo hoef je dus niet meer het hele web af te speuren tot antwoorden en tips om keelpijn tegen te gaan. Nee, neuriën helpt niet. Ja, een ijsjes eten wel. Dus kom maar op met dat raketje!

Verder vertelt de Specialist er ook nog allerlei handige dingen in de app als wat de symptomen precies zijn en wat de oorzaak is.

Dit artikel is een samenwerking met Trachitol, met dank aan specialist via de AR-app.

*Trachitol is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017