Wil je hebben: super licht onverwoestbaar Tex-lock fietsslot

Ik heb dus sinds kort een nieuwe fiets. Tweedehandsje dat wel. Alleen wel een mooi exemplaar dat dieven graag willen stelen. Maar met het onverwoestbare super lichte fietsslot van Tex-lock wens ik ze veel succes. 

Iedereen met een goede fiets zal zich vast wel herkennen in het feit dat je altijd je fiets dubbel en dwars op slot moet zetten. Een goed slot is zwaar, groot en onhandig. En als eenmaal het stofje eromheen loslaat is de kans groot dat het slot je fiets beschadigt. Mijn tijgerprint racefiets die vast zat met zo’n slot, is dan ook zonder slag of stoot meegenomen. En het slot…. Het slot lag nog op de plek waar mijn stalen ros zich bevond.

Tex-lock fietsslot van hightech textiel

Tex-lock is een slot dat van hightech textiel is ontwikkeld. Hightech want geen schaar of zaag komt er doorheen. En aangezien het van textiel gemaakt is, zal het je fiets ook niet beschadigen, is het ontzettend flexibel en weegt het nog geen kilo.

Voor 97 euro inclusief verzendkosten zorg je ervoor dat je fiets nooit meer gestolen wordt. Je bestelt er hier eentje in alle kleuren van de regenboog.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything