The End Of The F***king World scoort een 100% score op Rotten Tomatoes

Ik tipte ‘m vorig weekend al: The End Of The F***cking World. Briljant, hilarisch en een tikkeltje verontrustend kan ik de serie het beste omschrijven. En dat vind ik niet alleen, ook iedereen die op beoordeling website Rotten Tomatoes heeft gestemd is ’t daar mee eens. De serie heeft – op dit moment – een score van 100%. Gaat dat zien!

Deze donkere komedie gaat over tieners Alyssa en James. Beide zijn het echte outsiders. James is geobsedeerd met het vermoorden van beesten. Zijn nieuwe missie in het leven: iemand vermoorden. Alyssa haat iedereen en alles, maar James vindt ze wel interessant. Van de een op de andere dag gaan ze op een soort van roadtrip. James met als doel Alyssa te vermoorden en Alyssa als doel om haar vader op te zoeken. Er gebeurt van alles tijdens deze roadtrip.

The End Of The F***king World regelrechte viral op Rotten Tomatoes

Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan moet je dat zeker dit weekend gaan doen. Veel van je tijd kost het niet, want de The End Of The F**king World bestaat uit acht afleveringen van rond de twintig minuten. Kortom: een avondje kijken en je kan je ongezouten mening over deze viral kwijt.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything