Tover lelijke kabels weg met de Eclipse gadget

Zitten jouw kabels ook altijd in de knoop? En maken ze je interieur nou niet bepaald stijlvoller? Pas de problème want met deze fijne Eclipse gadget tover je ze weg.

De Eclipse van Native Union is een ronde gadget waarin je 3 USB kabels kunt connecten zodat je nooit meer lelijke kabels ziet. Het oplaadstation ziet er onwijs mooi uit. Door het slimme systeem zie je de kabels alleen als je ze nodig hebt. Je zet de Eclipse naast je laptop en je kunt je smartphone, smartwatch en je camera opladen zonder een wirwar aan kabels.

DESIGN OPLAADSTATION ECLIPSE

Maar de gadget misstaat ook niet op je nachtkastje. De gadget komt in 3 verschillende kleuren: taupe, zebra en marine. Daarnaast ontvang je naast het oplaadsysteem ook 3 extra lange bijpassende kabels. Een ding dat ze wat mij betreft nog hadden mogen toevoegen is dat de bovenkant een draadloos oplaadstation zou zijn geweest. Niet dat ik veel producten heb die ik draadloos kan opladen, maar het was een mooie toevoeging geweest.

Hebben? Voor $50,- kun je de gadget hier backen op Kickstarter. >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sign up for the good stuff

don't miss anything